ERZURUM / OLTU - Oltu Anadolu Lisesi

08/05/2024 Tarihinde Okul Geneli Deneme Sınavı Gerçekleştirildi

13-14/05/2024 tarihlerinde Okulumuzda Bilim Fuarı Açılacaktır.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Kapsamında görsel sanatlar öğretmenimiz Adem Çelik hocamızın rehberliğinde öğrencilerimizin sergisi panoya asıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Atatürk Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Halim ULAŞ'ın Motivasyon Konulu Semineri

Hocamıza değerli bilgileri için teşekkür ederiz.

Nis

OKULUMUZ BÜNYESİNDE KİTAP PANAYIRI DÜZENLENDİ.

İsteyen öğrenci ve öğretmenler kitap bağışı yapabiliyor. Dileyen öğretmen ve öğrencilerimiz ise kitap takası yapıyor. Çalışmayı düzenleyen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığının okul öncesinden lise son sınıfa tüm eğitim kademelerinde hazırlıklarını yürüttüğü yeni müfredat, 2024-2025 eğitim öğretim döneminde "okul öncesi, ilkokul birinci, ortaokul beşinci ve lise dokuzuncu sınıf"lardan itibaren kademeli şekilde uygulanacak.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığı'nca (MEB), velilerin okul müdürü ve öğretmen randevularını dijital ortama taşıyan Okul Randevu Sistemi hayata geçirildi. Okul Randevu Sistemi ile veliler, öğretmen görüşmeleri için e-Devlet kullanıcı bilgileriyle okulların internet sitelerinden randevu alabilecek.

Yazılım uzmanlarınca geliştirilen ve kullanıma açılan Okul Randevu Sistemi ile veliler, okulda eğitim alan çocuklarının durumunu görüşmek istedikleri öğretmenle görüşme zamanı ayarlayabiliyor. Okul yöneticileri, öncelikle veli görüşmeleri için öğretmenlerin zaman açısından uygunluğunu belirliyor. Veliler, okulun internet sitesi üzerinden e-Devlet kullanıcı bilgileriyle sisteme giriş yapıyor. Sistemde, öğretmenlerin müsaitlik tablosundan boş olan zaman dilimleri için randevu talebinde bulunabiliyor. Randevu alınacak haftadan önceki cuma günü öğle saatine kadar sistem açık tutulacak. Aynı gün öğleden sonra ise okul yönetimleri öğretmenlere randevu saatlerini bildirecek. Veli, sistem üzerinden giriş yaptıktan sonra randevu talep edebildiği gibi aktif ve eski randevularını görebilecek ve günü gelmemiş randevusunu iptal edebilecek.

Mrt

2.Dönem sınav tarihleri yayımlandı

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yılı ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü programı düzenlendi. Kaymakamlık konferans salonunda Oltu Anadolu Müdürlüğü tarafından hazırlanan program; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiir dinletisi, video ve oratoryo gösteriminin ardından müzik dinletisi ile sona erdi. Programa Kaymakam İbrahim Gökmen, ilçe protokolü, siyasi parti ve STK temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Eyl

2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliğimizde Yapılan Değişiklikler

Haz

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Lisesimizin yıl sonu etkinlikleri okul müdürümüz Osman TURGUT'un ev sahipliğinde, açılışı İlçe Kaymakamı Cevdet Bakkal, Belediye Başkanı Necmettin Taşci ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mahmut Beydilli'nin katılımı ile gerçekleştirildi. Eğitim Öğretim yılı boyunca öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin özveriyle yaptığı görsel sanatlar, tiyatro gösterimi, müzik dinletisi çalışmaları büyük beğeni topladı.

Resim sergisinde çalışmalara destek olan Adem ÇELİK öğretmenimize, müzik çalışmalarında emeği geçen Hilmi Tonguç BEYAZ öğretmenimize ve Tiyatro çalışmalarında emeği geçen Adem COŞKUN öğretmenimize teşekkür eder programlarda görevli öğrencilerimize ayrıca TEŞEKKÜR ederiz.

Haz

Okulumuz görsel sanatlar öğretmeni Adem ÇELİK'in katkılarıyla öğrencilerimizin ders ve kurslarda tüm yıl boyunca yaptığı çalışmaları sergilendi. Sergi açılışını Okul Müdürümüz Osman TURGUT ve Oltu İlçe Kaymakamı Cevdet BAKKAL ile birlikte gerçekleştirildi. Birbirinden güzel resimleri hazırlayan öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.